Međunarodna izložba pasa CAC-CACIB BiH 2022

U srijedu, 14. rujna, započela je Međunarodna izložba pasa CAC-CACIB BiH 2022. koja se 14. i 15. rujna 2022. godine održava na kinološkom poligonu u Domaljevcu u organizaciji Kinološkog saveza Herceg Bosne i Kinološke udruge Domaljevac, pod pokroviteljstvom Općine Domaljevac-Šamac.

Ovu prigodu smo iskoristili da s našim učenicima napravimo kratki izlet i posjetimo spomenutu manifestaciju. Učenici viših razreda su u pratnji svojih nastavnica izložbu posjetili u prijepodnevnim satima, dok su učenici nižih razreda sa svojim učiteljicama posjetili izložbu u popodnevnim satima.

Na manifestaciji je sudjelovalo čak 250 pasa, oko 70 pasmina iz 19 različitih zemalja. Mi nažalost nismo imali priliku vidjeti ih baš sve, ali smo iz prvih redova mogli svjedočiti tome kako izgleda jedno ovakvo prestižno natjecanje.

Organizatori su upriličili likovni natječaj za učenike osnovne škole po razredima kao kategorijama na koji su se mogla prijaviti sva djeca. Od pristiglih radova izabrani su najbolji koji su i nagrađeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.