Maturalna zabava

01. lipnja 2012. godine održana je maturalna zabava osmih razreda u HKC-u u Domaljevcu. Na uvodnom programu sudjelovali su roditelji i djelatnici škole gdje su ih učenici prigodnim programom zabavili.

Učenike je pozdravio v.d. ravnatelj Branimir Mijić i podijelio priznanja i knjige učenicima koji su tijekom osmogodišnjeg školovanja imali odličan uspjeh i uzorno vladanje a to su sljedeći: Amanda Vrdoljak, Damir Vorgić, Irena Dujmenović, Irena Leovac, Marija Dujmenović, Marijan Mikolić, Mario Matić, Nikolina Klarić, Nikolina Vlahović i Ružica Pejić.

Nakon toga ravnatelj je proglasio učenicu i učenika generacije Irenu Dujmenović i Marijana Mikolića i uručio im priznanja, lente i knjige. Načelnik općine Domaljevac-Šamac Željko Josić uručio je učenici i učeniku generacije prijenosno računalo kao priznanje za to što su svojim radom postigli odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.

Proglašeni su i sportašica i sportaš generacije Monika Lucić i Damir Vorgić za izvrsna sportska postignuća i nagrađeni su s priznanjima, lentama i sportskom trenirkom i dresom.

Učenici su nakon službenog dijela ostali sa svojim nastavnicima proslaviti svoju maturalnu večer.

mat 2 mat 3