Karnevalski ponedjeljak 2012

maskare10

Kako je već postao običaj, naša škola obilježava poklade zadnjeg ponedjeljka prije Čiste srijede i početka korizme. To se desilo i ovog ponedjeljka, 20.02.2012. godine. U obadvije škole, u centralnoj i područnoj, organizirane su karnevalske povorke. Svi učenici i djelatnici bili su odjeveni u prikladne maske. Veselja , smijeha, pjesme i plesa bilo je u izobilju. Vrijeme je također pomoglo da sve bude tako veselo.

U Grebnicama je karnevalska povorka krenula u 10 sati iz kraja Lušići i kretala se u pravcu škole gdje je dolaskom upriličena i mala priredba s predstavljanjem maski po razredima. U Domaljevcu je u 12.30 sati ispred škole krenula povorka i uz dva zaustavljanja (pokraj zgrade Općine i iza restorana Pauk) stigla u HKC. V.d. ravnatelj je otvorio program a potom je pred prepunom dvoranom izveden karnevalski program.

Za pohvalu je uključenost roditelja i građana koji su svojim aktivnim promatranjem kao i pripremom kolača za učenike doprinijeli lijepom ugođaju. Izražavamo  zahvalnost općini Domaljevac-Šamac koja je bila sponzor troškova koji su nastali pripremom dvorane te općinskom načelniku Željku Josiću koji je sa svojim suradnicima bio prisutan na obadvije priredbe te je također podijelio svim učenicima slatkiše. Ove godine je obilježavanje poklada bilo dobro, a potrudit ćemo se da godini bude još bolje.

maskare12

maskare15maskare16